Një i semurë mendor është duke mbajtur peng disa punonjës të spitalit “Cerrah Pasa” në Stamboll.

Mediat turke shkruajnë se ai është prezantuar si punonjës policie dhe mbante me vete një pistoletë. Me të hyrë në ambientet e spitalit, pengmarrësi i ka vendosur pistoletën në kokë një mjeku dhe është mbyllur në një dhomë, ndërkohë që nuk dihet ende numri i pengjeve që mbahen aty brenda.