Artikulli paraprakSHKODRËS I SHTOHET NJË QENDËR MULTIFUNKSIONALE
Artikulli tjetërSHIFRAT E EUROSTAT: SHQIPËRIA MBETET ME TË ARDHURAT DHE FUQINË BLERËSE MË TË ULËT NË EUROPË