2015-ta QOFTË NJË VIT I MBARË PËR TË GJITHË JU DHE FAMILJET TUAJA. Ka Qene kjo forma e zgjedhur nga Star Plus per ti uruar te gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen gezuar vitin e ri 2015-te. Lidhje direkte, interviste, atmosferea ne qytetin e Shkodres, kane pjese e transmetimit te drejtperdrejte ne ato momente ku akrepat po shkonin drejt 12 per te pritur vitin e ri.

Atmosfera e ofruar ne Hotel Coloseo, ka qene pjese e transmetimit ne Star Plus TV. Por edhe vete banoret kane uruar te gjithe te afermit e tyre. Tashme se bashku, I jemi drejtuar nje viti te ri, te mbushur me sfida te cilat se bashku do ti percjellim hap pas hapi tashme ne vitin qe sapo ka trokitur .

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/w9X29U2LReA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHKODRA, MIRËPRET VITIN E RI 2015-TË
Artikulli tjetërPRISHTINA NË FESTË FISHEKZJARRESH