www.starplus-tv.com VOTONI KË ZGJIDHNI KANDIDAT NË RADHËT E PARTISË DEMOKRATIKE. Star Plus TV, vjen pranë shikuesve dhe ndjekesve te saj ne faqen e ëebit dhe ne rrjetet sociale, me nje risi te re per mediat ne Shkoder, me nje sondazh qe synon te afroje zgjedhjen e forcave politike me pelqimet e qytetareve shkodrane.

Duke nisur qe ne keto momente, nga ky edicion lajmesh, deri ne datën 25 Mars, eshte lancuar sondazhi per zgjedhjen e kandidatit nga radhet e Partise Demorkatike. Mjafton te klikoni ne faqen zyrtare te Star Plus TV, www.starplus-tv.com dhe do te keni mundesi te zgjidhi te preferuarin tuaj per kandidat te mundshem te partise demorkatike ne zgjedhjet e 21 Qershorit. Ky eshte vetem sondazhi I pare qe Star Plus sjell per ju, pasi ne fillimin e zgjedhjeve, Star Plus do te ofrojne ne bashkepunim edhe me agjensi nderkombetare exit pollet te cilat do te zbardhin rezultatin e zgjedhjeve ne menyre transparente per publikun. Ne ju ftojme te beheni pjese e jona, per t’ju informuar ne kohe reale dhe me paanshmeri.

 


  • PËR TË MARRË PJESE NË VOTIM JU DUHET TË REGJISTROHENI NË FAQEN TONË DUKE KLIKUAR KËTU: https://www.starplus-tv.com/regjistrohu
  • PAS REGJISTRIMIT JU DUHET TË KONFIRMONI ADRESËN TUAJ TË POSTES ELEKTRONIKE DUKE KLIKUAR “LINKUN” QË JU VJEN NË MËNYRE AUTOMATIKE.
  • DUKE BERE KONFIRMIMIN E ADRESËS JU KENI TË DREJTE TË MERRNI PJESË NË SONDAZHIN E KRIJUAR NË STARPLUS TV DUKE U KYÇUR NË FAQEN TONË ME TË DHËNAT QË KENI VENDOSUR GJATË REGJISTRIMIT TUAJ.