Është kthyer në një traditë në ekranin e Star Plus, urimi për të gjithë teleshikuesit, drejtpërdrejtë nga atmosfera e fishekzjarreve në qendër te qytetit të Shkodrës. Edhe këtë vit urimi nuk ka munguar për të gjithë shkodranët, por jo vetëm për te gjithe ato te cilet kane ndjekur ekranin e star plus ne naten e nderrimit te viteve.

Nje transmetim që ka nisur pak minuta para ndërrimit të viteve duke përcjellë live edhe atmosferën që perfshiu qytetin e Shkodrës, por edhe festen e fishekzjarrjeve ne Hotel Colosseo në Shkodër.

Nje urim që shkon për gjithësecilin, për një vit të ri plot suksese, begati harmoni dhe paqe mes njerezve, nje mesazh që shkon që tek femijet dhe deri tek te moshuarit për nje vit plote suksese dhe arritje, për Shkodrën dhe për Shqipërinë.