Star Sport ashtu siç çdo javë tashme në ekranin e Star Plus Tv, nën drejtimin e gazetarit Pirro Ruvina ka ardhur me të ftuar, komente, analiza ne lidhje me sportin ne Shkodër dhe me gjere, por fokusi kryesor ashtu siç gjithmonë ka qene tek ekipi kuqeblu, I cuili ketë jave është mposhtur me rezultatin 3-1 nga ekipi I Bylisit.

Star Sport, sjell realitetin e sportit shkodran, ku përvec analizave sportive edhe specialistet e gjykimit janë pjese e këtij formati televiziv qe sjell sportin ne shtëpitë tuaja çdo te hëne.