“Fitorja e Vllaznisë me Flamurtarin ka krijuar një atmosferë pozitive momentalisht”. Ky është mendimi edhe i të ftuarve në emisionin “Star Sport” të cilët deklaruan se pavarësisht kësaj fitoreje shkodranët kanë ende shumë punë.

I ftuar në studio ishte edhe “Nderi i Kombit” ish-peshëngritësi Faruk Kalleshi ashtu siç edhe basketbollistja Ingrid Dashja dhe futbollistja Donilda Sufaj. Janë diskutuar edhe tema të tjera koherente ashtu siç edhe teleshikuesit janë bërë pjesë e “Star Sport” përmes mesazheve të dërguara.