MË SHUMË SE NJË MIJË FËMIJË PJESMARRËS NË KËTË FESTIVAL. Ka startuar faza e parë e “bilibilat e vegjël këndojnë” që organizohet nga qëndra kulturore e fëmijëve .

Në ditën e katërt të audicioneve duket se ka një interes të madh nga fëmijët që të jenë të pranishëm në këtë festival , duke qënë se fëmijët vijnë nga shkollat të ndryshme jo vetëm në qytetin e shkodrës por edhe të qarkut të saj.Mes nje mori talentesh të vegjël duket se përzgjedhja e tyre do të jetë mjaft e vështirë , duke u bazuar edhe nga pjesëmarrja e tyre ku numri arrin deri rreth një mijë fëmijë. Bilbilat e vegjël këndojnë është festival i cili zbulon talente në qarkun e Shkodrës. Dirigjenti kujtim alija tregon më tej se surprizat nuk do të mungojnë në gjetjet e tij . Dhe duhet theksuar fakti se përfaqsimi i qytetetit tonë është mjaft i mirë , duke kujtuar se nga ky festival kanë dalur mjaft emra të njohur në të gjith shqipërinë por edhe jasht saj.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”https://www.youtube.com/embed/X9mgWXyQS-4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]