Quhen “krahet e celikte”.Ata jetojne per pasionet e tyre, sic jane motorri dhe udhetimi.Nje nga ndalesat e ketyre diteve ishte edhe qyteti I Shkodres.Drejtuesit ketij grupi mjaft te vecante te krijuar prej 10 vitesh shprehet se cdo udhetim i tyre ka qene nje ogur I mire per forcimin e miqesise ne trevat shqiptare gjithashtu nje promovuese e forte e turizmit ne vendin tone.

Steelwings MC Albania është nje organizatë jofitimprurëse me misionin: “Ride and Live Forever” ndaj nuk kishte se si te mungonte edhe shkodra e cila ka nje sere perfaqesuesish ne kete grup. Jane nje grup çuditërisht miqësor ku gjithsecili është i mirëpritur. Anëtarët e saj pëlqejnë të ngasin motorrin, të zbulojnë vende të reja, të eksplorojnë turizmin shqiptar dhe ndërkombëtar.Steelwings MC Albania është Shtëpia Zyrtare e Klubit të Motorrave në Shqipëri, ku dallohet mjaft qartë nga mjetet motorrike. Krahet e celikte jane nje bande e stilit rock te veshur gjithandej me lëkurë dhe me simbole amerikane.

Artikulli paraprak“KANDILI I ARGJANDIT, NJË SUKSES EDHE NË TIRANË
Artikulli tjetërPANAIRI I PUNIMEVE TË PËRSONAVE ME AFTËSI NDRYSHE