DEPUTETI SHKODRAN PAULIN STERKAJ DEKLARON SE E KA KËSHILLUAR KOLEGUN E TIJ. Deputeti shkodran Paulin Sterkaj e quan trillim i organizuar mes deputetit shkodran Tom Doshi dhe ish deputetit të LSI-së Dritan Prifti “komplotin për varsjen e deputetit shkodran.

Nga foltorja e Kuvendit, Paulin Sterkaj deklaroi se kishte qenë në dijeni të ngjarjes dhe i kishte thënë Tom Doshit të bënte kujdes pasi po e mashtronin. Fillimisht Sterkaj nuk u lejua të fliste nga deputetët e opozitës por më pas u lejua. Sterkaj foli teksa deputetët e PD-së ishin të vendosur para foltores.