Flokët dhe kujdesi që ne ushtrojmë ndaj tyre shpesh bën që të jemi në dilmemë, se cili është modeli i duhur për një ditë të zakonshme. Modelet e thjeshta janë dhe trendi më i fundit që përdoret nga shumë persona.

Përditshmëria shpesh e bën dhe të lodhshëm kujdesin që ne duhet të bëjmë për flokët, por duket se thjeshtësia është ccelësi i suksesit në këto raste. Fotot tregojnë se modeli më i përdorur është bishtaleci dhe gërsheti i thjeshtë.


Artikulli paraprakE ZEZA …KOMBINACIONET IDEALE
Artikulli tjetër2015 DHE PROJEKTET E KENGETAREVE ME TE NJOHUR