Ka shumë gjëra që mund të marrësh parasysh gjatë stinës së nxehtë, por nëse fillon me kontrollin e gardërobës.Këta elementë do të të bëjnë që pamja e verës të jetë krejtësisht origjinale. Muajt e verës duhet të mbizotërojnë pëlhurat e lehta, të cilat të mbajnë gjithmonë të freskët, megjithatë çdo verë duhet të këtë brenda vetes edhe pak stil sezoni, pra t’i kesh të dyja: komode dhe me stil.