OMP MASA PËR PARANDALIMIN E GJUETISË SË PALIGJSHME, NDËSHKIM ABUZUESVE.
Peshkimi I paligjshem qe I I ka shkaktuar deme kolosale liqenit te shkodres duket se po merr fundi.

Kalimi I ruajtjes se liqenit me sipermarrjes private permes Organizates se Menaxhimit te Peshkimit ne pak muaj ka dhen rezultatet e veta, ndersa jane vete peshkataret ata te cilet pohojne se gjuetia e paligjshme, e cila prej vitesh nuk pengohej nga askush tashme dita dites po zhduket perfundimisht.
Sinklron….. SINK ARJAN ÇINARI – INSPEKTOR OMP
Ne kete kuader jane me dhjetra persona dhe mjete peshkimi te cilet jane bllokuar nderkoh qe I rastet e kundravajtjeve I jane referuar prokurorise per te cilat ka filluar dhe procedimi penal. Vate gjate kesaj periudhe mesohet te jene paisur me liqensen e peshkimit mbi 40 peshkatar te rinje, tregues ky I minimizimit te abuzimeve permes gjuetis se paligjshme.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/vlHtIwr6sZk?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakURDHËRARREST NDËRKOMBËTAR PËR KOSOVARIN
Artikulli tjetërRENDI DHE SIGURIA NË SHKODËR