Qytetarët maqedonas kanë protestuar ditën e djeshme në Shkup kundër masave të reja anti-Covid që hyjnë sot në fuqi.

‘’Stop vaksinimit të dunshëm’’ ishte motoja e maqedonasve të cilët nuk pranojnë masat e reja nga qeveria që prekin kryesisht të pavaksinuarit.

Fillimisht protesta nisi para parlamentit dhe përfundoi tek qeveria.

Maqedonia e Veriut nuk është rasti i parë dhe i vetëm që me masat kufizuese do të diferencojë të vaksinuarit nga të pavaksinuarit.