CUNGU: NË FOKUS TË KËTYRE PROJEKTEVE, TË DREJTAT E NJERIUT.
Ne kuader te strategjive te shumta te ndermarra ne kuader te zhvillimit rajonal kete te hene ne Hotel Colosseo projekti adrigov ne bashkepunim me universitetin e Venecias dhe keshillin e qarkut shkoder organizuan nje workshop me teme Te drejtat e njeriut.

Cungu tregoi se nga projekte te tilla perfitojne te gjitha institucionet shteterore dhe ojq qe merren me krijimin dhe zbatimin e legjislacionit per te drejtat e njeriut, duke ndikuar keshtu ne shtimin e politikave zhvillimore per rajonin e Shkodres.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/2_HEs_A_45U?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTË SHTËNA ME ARMË NË URËN DERVISHBEG
Artikulli tjetërTRAFIKU “BLLOKON” SHKODRËN