PUNIME NË PIKTURË DHE GRAFIKË DO PREZANTOHEN NË URBINO .

Studentet me te mire te deges se piktures ne akademine e arteve te shkodres  do te shkojne ne urbino te italise per te prezantuar punet  e tyre po njekohesisht per te qene pjese e nje workshop-i formues
Studentet e akademise se arteve kerkojne mbeshtetje edhe nga biznesi qe te tilla projekte kaq te vlefshme per rritjen e tyre ne karriere te realizohen sa me shume
Alkida se bashku me studentet e tjere qe do jene pjese e ketij aktiviteti kane treguar se keto ekpserienca jashte vendit jane shume pozitive per to si nga ana akademike po gjithashtu nga ana profesionale, gjithashtu mundesojne qe puna dhe aftesite e ketyre studenteve te vihen ne pah po gjithashtu eshte nje mundesi e mire per vendin per afirmimin rajonal e me gjere ne kuadrin artistik.  

Artikulli paraprakSHIROKA, LARG LAVDISË SË DIKURSHME
Artikulli tjetërPUSHUESIT, TË PASHQETËSUAR NGA ZHURMAT