Japonia është përfshirë nga një stuhi e pazakontë dëbore.

Sipas raportimeve, nga stuhia kanë vdekur 8 persona në të gjithë territorin.

Gjithashtu dëbora e rënë në sasi dyfish më të madhe sesa pritej ka krijuar probleme në transport dhe në përditshmërinë e qytetarëve.