Një sulm vetevrasës ka vrarë të paktën 50 persona në një park publik, në qytetin pakistanez Lahore.

Shpërthimi ndodhin në zonën e parikimit pranë parkut Gulshan-e-Iqbal duke lënë rreth 200 njerëz të plagosur. Policia u shpreh se shumica e viktimave ishin gra dhe fëmijë. Parku ishte shumë i populluar këtë të dielë, për shkak të festimeve të Pashkëve. Mediat e huaja deri tani raportojnë për një bombë vetëvrasëse por ende asnjë grup terrorist nuk ka marrë përgjegjësi për sulmet.

/ Star Plus TV /