Norvegjia ka ndaluar evakuimet nga kryeqyteti i Afganistanit. Lajmi është bërë i ditur nga ministri i Jashtëm norvegjez INE Marie Eriksen i cili tha se ky vendim është marrë pas sulmeve terroriste pranë aeroportit të Kabulit.

” Portat në aeroport tashmë janë mbyllur dhe nuk është më e mundur që njerëzit të hyjnë ,” tha Eriksen për TV2.

Norvegjia bëhet vend ii parë që pezullon evakuimet pas sulmeve terroriste në aeroport.