Sulmet qe tronditen Parisin dhe mbare globin kane qene ne fokusin e emisionit Tonight ne ekranin e Star Plus Tv.

Nje panel gazetaresh kane qene te ftuarit e radhes e emisionit te drejtuar nga gazetari Erzen Koperaj te cilët kane, folur mbi këtë ngjarje te rende qe sulmoi kryeqendrën e demokracisë europiane.Por gjate kesaj bisede te ftuarit, kane perjashtuar angazhimin e komuniteteve fetare.Franca vijon te jete ne qender te vemendjes jo vetem per sulmin e 13 Nentorit, por per friken e te tjerave atentate qe do te godasin ne zemer te demokracise europiane