Shqipëria akuzon Iranin se fshihet pas sulmit kibernetik të shërbimeve publike online.

Kryeministri Rama ne nje deklarate urgjente ka bere me dije se dje Shqipëria i ka dërguar notë verbale ambasadës së Iranit.

Shërbimet publike online dhe faqet qeveritare u mbyllën përkohësisht në korrik për shkak të një sulmi kibernetik të sinkronizuar dhe të sofistikuar nga jashtë Shqipërisë.