Emiratet e Bashkuara Arabe janë një nga vendet e pasura në Lindjen e mesme.

Pavarësisht krizës finiancare dhe rënies së çmimit të naftës që ka kapluar një pjesë të madhe të shteteve në botë ekonomia Arabe nuk është cënuar, por për shkak se në vend mungojnë disa ligje ndër to edhe ligji për falementimin shumë persona janë të detyruar të largohen nga vendi dhe të lënë asetet e tyre prapa.

Ish-pronarët e mijra mjeteve luksoze i kanë braktisur ata duke arratisur nga vendi për shkak se mund të përfundojnë në burg.Disa prej tyre i lënë për vite në parkinget e aeoroporteve e disa të tjerë i braktisin në rrugë madje me çelsat në kroskot.

Më poshtë do të shikoni disa foto të super mjeteve luksoze të braktisura prej kohësh.