Apple mund të zbulojë iPhone 8 e saj në hënën. Analistët thonë se mund të ketë një surprizë që WWDC zbulon – si dhe një vështrim në iPads të azhurnuar, një TV 4K dhe ‘Siri Speaker’ .

Eksperti më i lartë i teknologjisë nga gjiganti financiar JP Morgan mendon se tifozët e Apple kanë një javë të mrekullueshme para. Konferenca vjetore e Apple në botë fillon javën e ardhshme dhe një ekspert beson se firma me shije frute do të zbulojë një gamë të gjerë produktesh të reja.

Analisti i aksioneve Rod Hall, nga kompania më e lartë e shërbimeve financiare J.P. Morgan, ka shkruar një shënim për investitorët që thuhet se përmban pretendime të egra rreth planeve të Apple për ngjarjen e WWDC javën e ardhshme. Faqja e internetit Apple Insider ka parë dokumentin informativ, i cili thotë se Apple do të zbulojë iPhone-in e re 8 dhe iPads të përditësuar.

Por kjo nuk është e gjitha, sepse analisti tha gjithashtu se tifozët e teknologjisë do të jenë në gjendje të marrin një vështrim të parë në një pajisje të re Apple TV, e cila do të lejojë që filmat dhe programet të transmetohen në 4K, si dhe një sugjerim Siri, i cili thhet të jetë tashmë në prodhim. Salla ka sugjeruar më herët se iPhone 8 do të vijë me një ekran “pafundësi” të stilit Samsung dhe do të inkorporojë teknologjinë e njohjes së fytyrës.