Besimtarët mysliman festojnë sot festën e Kurban Bajramit, një nga dy festat më të rëndësishme të tyre. Qindra besimtarë mbushën sheshin në qendër të qytetit të Shkodrës në faljen e namazit që u drejtua nga myftiu i Shkodërs, Imam Muhamed Sytari. Në ligjeratën e tij, myftiu trajtoi fenomenin e deformimit të familjes, ndërsa kërkoi që të respektohen figura dhe roli I nënës dhe babait në familje.

Një mesazh myftiu përcolli edhe për ata që në këto ditë të shenjta nuk luten edhe për vëllezërit në Palestinë.

Artikulli paraprakBASHA URON FESTËN E KURBAN BAJRAMIT: SHTROFTË RRUGËN PËRPARA ME MBARËSI, ME FAT E ME BEGATI!
Artikulli tjetërANTICIKLONI AFRIKAN, KËTË JAVË PRITEN DITË TË NXEHTA! TERMOMETRI DO TË SHËNOJË DERI NË 43 GRADË CELSIUS