Shtëpia botuese Onufri në bashkëpunim me Degën e Albanologjisë dhe Qendren Rinore Arka ka organizuar një takim letrar me rastin e 25-vjetorit të vdekjes së Martin Camajt .

Gjate ketij takimi Miq dhe bashkëpunëtorë të Camajt qe e kan njohur personalisht dhe te tjere nepermjet vepres se tij sollen kujtimet e tyre dhe vleresuan maksimalisht krijimtarin e tij letrare që zgjati për një gjysmë shekulli.

Ne kuader te ketij pervjetori u paraqit edhe nje permbledhje e re e veprave poetike te Martin Camaj ndersa aktorë të teatrit “Migjeni” recituan poezi të zgjedhura nga vepra poetike e tij.

Nderkohe ne kete takim letrar pervec miqve , anetareve te shoqates se shkrimtareve, studieusve dhe perfaqesues te botes akademike dhe shkencore, jo vetem brenda Shqiperise por edhe jashte saj e pranishme ishte edhe kryetarja e Bashkise se Shkodres Voltana Ademi.