Zhvillimi dhe prespektiva e turizmit në qarkun Shkodër ishin në fokusin e takimit të organizuar nga departamenti I turizimit në universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”. Alkida Hasaj, pedagoge në fakultetin Ekonomik jep më tepër detaje lidhur me takimin e studentëve dhe përfaqësuesve të institucioneve të lidhura direkt me turizmin.

Pedagogia Hasaj flet edhe për rëndësinë që kanë aktivitete të tilla.

Industria e turizmit në qarkun Shkodër po njeh përmirësime të dukshme vitet e fundit, ndaj edhe konlkulizonet e nxjerra nga takime të tilla janë efektive për të përmriësuar shërbimet që ofrohen përgjatë gjithë vitit.

Artikulli paraprakBANORËT E ISH-ZOOTEKNIKËS KËRKOJNË RRUGË
Artikulli tjetër90% E TË RINJVE BRAKTISIN KOPLIKUN