Pas shkarkimit të ministrit të Drejtësisë, Ylli Manjani, kreu i ekzekutivit Edi Rama ka shkuar sot sërish në zyrën e kryeparlamentarit Ilir Meta. Takimi ka nisur rreth orës 11:00 dhe në qëndër të diskutimit mendohet se është situata e fundit politike, pas shkarkimit të ministrit të drejtësisë Ylli Manjani.