Drejtori i drejtorise te se ardhurave ne bashkine Shkoder Blendi Gjylbegaj ka folur per ndryshimet qe parashikohen ne pakten fiskale te vitit 2018.

Pas konsultimeve me publikun ne njesite administrative ne keto njesi pervec atyre malore, do kete nje tarife per ndriçimin dhe pastrimin.

Ndersa zbritje te tarifave do kete ne Velipoje sa i takon hapsirave renore. Gjobat e policise bahskiake do jene me te ashpra ne vitin 2018, vecanerisht sa i takon ndotjes. Taksat do jene te pergjysmuara per familjet dhe kategorite ne nevoje.