Dy taksistë shqiptarë nuk kanë ditur të ruajnë qetësinë dhe të zgjidhin me qetësi apo duke biseduar problemet e tyre.

Ata janë konfliktuar për klientët dhe puna ka shkuar aq keq saqë kanë nisur të shahen me fjalë të ndyra dhe më pas edhe të kacafyten mes njëri-tjetrit. Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Selanikut, ku shqiptarët rrinë dhe mbajnë radhën për të siguruar pasagjerët.

Siç duket, dy kolegët e kanë pasur të pamundur të gjejnë konsensus. Ndoshta është lufta për mbijetesë apo thjesht gjaku i shqiptarit ai që lëvron dhe çon në konflikte të tilla. Por sido që të jetë, si brenda apo jashtë vendit, veprime të tilla nga burra në moshë janë të pafalshme.