EDI RAMA INSPEKTON PUNIMET E RRUGËS, PREMTON TË TJERA INVESTIME. Sipas banoreve nuk kishte ndodhur asnjëherë, dhe Edi Rama do te hyje ne histori si kryeministri I pare shqiptare qe ka vizituar zonën e Kelmendit ne Rrethin e Malesise se Madhe.

Kryeministri Rama ka inspektuar nga afer punimet ne lotin e pare te punimeve Hot – Tamare, por ka inspektuar edhe punimet qe lidhin Tamaren me Vermoshin. Rama është ndalur fillimisht ne Rapsh te Hotit, ku ka shijuar edhe peisazhin fantastik qe te ofron kjo zone. Ndalesa e radhës, ishte ne Tamare, ne qendër te komunës se Kelmendit. Ne kete takim kryeministri Rama I ka kërkuar drejtuesve vendore, qe ketë zone ta kthejnë ne identitet.Kryeministri Rama, iu drejtua me pas Vermoshit, por duke I premtuar banoreve qe do te rikthehet serish. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/j8Hl2Z2pqKM?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakQUMËSHTI, DËSHTON SUBVENCIONIMI PËR FERMERËT
Artikulli tjetërMISS GLOBE NË BASHKINË E SHKODRËS