PËRGJEGJËSJA E TERRENIT ALBUNESA: 2 MIJË SUBJEKTE TË REGJISTRUARA NË NJË VIT. Tek drejtoria rajonale e tatim-taksave nuk ekziston një listë e tillë me subjekte të paregjistruara siç deklaroi një ditë më parë inspektori i AKU Hilmi Erkoçi.

Deklarata vjen nga përgjegjësja e sektorit të verifikimit të terren në drejtorinë e tatim-taksve Uarda Albunesa. Kontrollet e drejtorisë së tatim taksave do të vijojnë pa ndërprerje për të luftuar informalitetin dhe për të bërë të ligjshëm të gjitha subjektet.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/g4MuloMjxjc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]