VAZHDON AKSIONI PËR LIÇENSIMIN E BIZNESEVE .Puna ne terren e Drejtorisë se Kontrollit Tatimor për regjistrimin e bizneseve vazhdon po ashtu edhe bashkëpunimi me strukturat e Hetimit Tatimor për vlerësimin e bizneseve .

Një tjetër problematike është ajo e deklarimit dhe regjistrimit te fuqisë punëtore.Lera ka treguar se shume subjekte punojmë me një numër të vogël të punonjësve po njekohesisht nuk i deklarojnë ato, megjithatë po vazhdon aksioni për regjistrimin dhe deklarimin e rregullt te fuqisë punëtore.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/ulMlypMgW5U?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKOSOVË, 1 JAVË PËR TË ZGJIDHUR NGËRÇIN
Artikulli tjetërGOLA SHQIPTARË NË EUROPË