Mbrëmja e se martës, ka qene kulmi i aksionit ndaj informalitetit te drejtorisë se tatimeve dhe inspektoreve te drejtorisë se përgjithshme ne Shkodër. E gjithë qendra e qytetit ka qene e mbipopulluar nga banore dhe inspektore te cilët kane ndërhyre ne një aksion te papritur ne te gjitha bizneset qe jane prezente ne qytetin e Shkodrës.

Kamera e Star Plus ka ndjekur, këtë aksion, ku nuk kane qene te pakta edhe pakenaqesite e bizneseve.Nje aksion i paralajmëruar, por me nje kosto financiare tepër te madhe per bizneset. Nje qytet qe i ngjante nje aksioni policior dhe jo tatimor, ankesa te shumta te qytetareve te cilat nuk merren per baze, dhe perfundimi, nje qytet i mbyllur sa i takon biznesit, kur kujtojme Shkodra, është ne vendin e pare sa i takon numrit te papunesise.

Artikulli paraprakDUKAGJIN, POLICIA PËRBALLET ME TË SHTËNA ARMËSH
Artikulli tjetërMBYLLJA E BIZNESEVE, QYTETARËT AKUZOJNË DEPUTETËT E PS