Eshte organizuar ne qytetin e Koplikut tryeza e perbashket e femijeve dhe stafeve te shkollave 9 vjecare Hot, Bajze, Grizhe, Vrake Koplik I siperm dhe Dedaj, me perfaqesues te instucioneve publike dhe jo publike, te cilet ndihmojne dhe ndikojne ne hartimin si dhe zbatimin e politikave, te cilat grantojne realizimin e te drejtave te femijeve.

Ky takim i cili eshte organizuar ne kuader te projektit “Femijet per Femijet kunder trafikimit” mbeshtetur nga komisioni europian, Save the Children dhe Terre Homes ne partneritet me Creative City.

Me pas kane pershendetur perfaqesues te instucioneve ne M.Madhe.

Ky aktivitet ka vijuar me diskutime nga nxenes te shkollave pjesmarrese.

Artikulli paraprak“SËBASHKU PËR GRATË DHE VAJZAT”
Artikulli tjetërVLLAZNIA-TIRANA GJITHÇKA PËR FITORE