Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, do të jetë i ftuar i radhës i emisionit “Studio e Hapur” në ekranin e Star Plus

 

-A janë lëkundur pozitat e harmonisë fetare në Shkodër pas ngjarjeve të fundit?

-A ka të tretë që duan të prishin imazhin e Shkodrës, si vend i harmonisë dhe tolarancës ?

-A po cënohet imazhi i myslimanëve në Shkodër ?

-Cili është qëndrimi i Myftinisë së Shkodrës, për këto sjellje që nxisin urrejtje dhe përçajnë komunitetet ?!

 

Këto dhe të tjera pyetje, të hënën, ora 15:05/20:35, në ekranin e Star Plus