Nje jete e dedikuar krejtesisht te birit te saj te sëmure.Kjo është Lina Lace gruaja burrneshe qe jeton mes skamjes dhe varfërise ekstreme prej me shume se 20 vitesh.E gjendur pas asnjë përkrahje dhe një strehe ku te flejë, Lina na rrëfen se nuk ka asnjë te ardhme për te jetuar përveç kempit te djalit te saj te cilin nuk e merr prej 1 muaji e gjysëm.

Ambientet ku ajo jeton aktualisht i ngjajne me teper nje burgu sesa nje shtepie.Teksa na tregon veshtiresite qe paraqet jeta me te birin ,e vetme dhe pa asnje shprese Lina i ben apel cdo institucioni privat apo shteteror ti vije ne ndihme .Nje histori me plot dhimbje gati surreale por qe i perket nje realiteti te diteve te sotme.20 vite mes mjerimit dhe trishtimit per te birin e saj i cili pervec se i paralizuar dhe me mungese shikimi vuan nga semundja e epilepsise.Nje grua e vetme qe mes loteve ben apel per mbeshtetje edhe pse jeta e ka braktisur.