Të miturit i rikthen selisë së PS pasi i thyen xhamit fillimisht. Ata kanë shkallmuar derën hyrëse duke u futur në brendësi të saj, ndërsa kanë thyer edhe kamerat e sigurisë.

Në protestë janë rreth 30 të mitur që kanë hyrë brenda dhe kanë nisur të shkatërrojnë çdo gjë , që nga objektet e deri tek dokumentet.