Hapet drita jeshile per demshperblimin e banoreve te Nenshkodres. Kryetari i BSPSH Albert Tuka ben te ditur se mbrenda kesaj jave do te nis demshperblimi i tyre

pasi qeveria shqiptare tashme ka miratura nje fond prej 340 milion lekeve te reja, por qe ne fakt ky fond shlyen vetem pjesen e mbetur te demeve te shkaktuart ne bujqesi. Por nese nuk do te kete demshperblim per banoret e permbytur te neshkodres kryetari Tuka thote se do te rinisin protestat. Ky fond prej 340 milion lekesh shlyen 51 % te demit te mbetur ne bujqesi nderkohe per sa i perket demit ne banesa, biznese dhe bime dekorative, aty ku dhe demet jane me te konsiderueshme akoma ska asgje pozitive per demshperblimin e tyre.