Te rinjte e Forumit Rinor te Partise Demokratike Shkoder po protestojne kunder marreveshjes se Shqiperise dhe Greqise per detin. Te rinjte e FRPD e quajne kete nje padrejtesi ndaj shqiptareve. Protesta te tilla jane organizuar edhe dite me pare ne kryeqytet ndërsa nga ana e saj qeveria është justifikuar me faktin se nuk ka asnjë marrëveshje të arritur për ‘faljen’ e 12 miljeve territor ujor palës greke.