SHKOLLA PROFESIONALE “NDRE MJEDA”  DY HERË MË SHUMË NXËNËS SE NJË VIT MË PARË. Shkolla e Mesme Profesionale Kombetare “Ndre Mjeda” ne komunen e Bushatit eshte gati per te pritur nxenesit ne vitin e ri shkollor 2014-2015.

Drejtori I kesaj shkolle, Shkelqim Shimaj ka pohuar se gjate ketij vitit ka nje intersim me te madh te nxenesve per tu regjistruar ne kete shkolle. Ne baze te statistakve te regjistrimeve behet me dije se numri me i te regjistruarve eshte dyfish me I madh se nje vit me pare.
Por tashme opurtinitetet qe te ofrohen ne kete shkolle jane edhe me te medha, jo vetem sa I takon degeve te mesimit por edhe akomodimit ne konviktin e shkolles.
Ky eshte nje investim prej 1 milion euro ne kuader te projektit IPA, ndersa nga buxheti i shtetit jane investuar nje shume prej 250 mije euro per pajisjet dhe laboratoret e kesaj shkolle. Shkodra eshte nje nga rajonet me zhvillimin me te mire te arsimit profesional  ne Shqiperi dhe me numrin me te madh te nxenesve aktualisht, nderkohe qe shkolla e mesme profesionale Ndre Mjeda, gezon statusin kombetar per profilet qe ofrohen ne kete shkolle te standarteve nderkombetare

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Rn_YOLxTA9w?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakLAJME NGA KRONIKA
Artikulli tjetërALBIN KURTI DIALOGON ME SERBINË