KOMEDIA “RËNDËSIA E TË QËNIT E SINQERTË” TRIUMFON. Trupa e aktoreve te komedisë “Rëndësia e të qenit i sinqerte” ka fituar çmimin e pare ne ne festivalin “Ditët e komedisë shqiptare” Presheve 2014.

Me gjithë problemet financiare për kete udhëtim trupa ka arritur te siguroj suksesin e radhës, duke marre me vehte ne Shkodër, 3 çmime te pare, atë te interpretimit me te mire, te aktores me te mire dhe te rolit te dyte me te mire. Ky festival ka filluar me date 10 nëntor me konkurimin e shtëpisë së kulturës Abdulla krasniqi dhe përfundon ketë te shtune me date 15 nëntor me përformancën e Teatrit Migjeni. Trupat e teatrove me prestigjioze ne vend jane bere pjese e këtij festivali siç është teatri i Tetoves, Kumanoves, Prishtines dhe Tiranes. Trupa eshte drejtuar nga regjizori Fatbardh Smaja dhe marrin pjese aktoret Enver Hyseni, Rita Gjeka, Merita Smaja, Nikolin Ferketa, Sara Smaja, Jozef Shiroka, Ina Morinaj, Ergys Bamci. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/czIC_OAMvq8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKREDITIMI DHE LIÇENSIMI I MJEKËVE
Artikulli tjetërREFERENDUM PËR “TERRITORIALEN”, KOPLIKU: KQZ E PAVARUR