Dy komedi jane gati per tu shfaqur ne teatrin “Migjeni”.

Behet fjale per “10 Urdhnimet sipas Benjinit” , dhe “Pas vdekjes “ veper Çajupit. komedia e pare do startoje ne dhjetor teksa trupa e te aktoreve te teatrit migjeni po pergatitet dita dites per te qene ne lartesine e veprave Dy komedi jane gati per tu shfaqur ne Teatrin “Migjeni”. Behet fjale per “10 urdhnimet sipas Benjinit” , dhe “Pas vdekjes “ veper Çajupit. Drejtorja Rita Gjeka u shpreh entuzaiste per keto shfaqje, teksa u tregua optimiste per bashkepunimin me regjisor te rinj te cilet I japin teatrit nje impuls tjeter. Sinkron RITA GJEKA DREJTORE TEATRI “MIGJENI” Edhe regjisoret shprehen pritsheri te larta per keto shfaqjem, pasi subjekti dhe mesazhi I tyre eshte aktual dhe I prekshem. Komedia e pare do startoje ne dhjetor teksa trupa e te aktoreve te teatrit Migjeni po pergatitet dita dites per te qene ne lartesine e veprave