Tensionohet situata në Kuvend. Deputeti i Partisë Demokratike i është afruar deputetit Braçe në vendin e tij dhe ka tentuar ta godase.

Në fotlore ka qenë ish kryeministri Sali Berisha kur në një moment deputeti Flamur Noka i është afruar deputetit Erjon Braçe.Drejtuesja e seances Leskaj ka kerkuar nderprerjen e seances plenare.