Dy ditë pas tentativës për grusht shteti situata nëTurqi është ende e tensionuar.

Sipas raportimeve të mediave turke ka ndodhur një përleshje mes forvave të sigurisë turke dhe mbështetësve për grusht shteti në aeroportin e dyte të Stambolllit, “Sabiha Gokcen” në anën aziatike të qytetit. Lajmi sapo ka dalë dhe nuk ende shumë detja epër ngarjen. Më shumë se 260 thuhet se kanë gjetur vdekjen, ndërsa nuk ka një shifër të saktë zyrtare të viktimave, shumica prej të cilëve siç thuhet janë civilë.