Një 30 vjeçar shqiptar është arrestuar dy herë brenda 12 orësh në Itali.

Mediat vendase bëjnë me dije se i riu shqiptar bashkë me një tjetër shtetas janë ndaluar pasi akuzohen për mashtrim, ndërkohë shqiptari pas arrestimit ka arritur që të shpëtojë nga duart e policisë.

Liria e shqiptarit të paligjshëm në vendin fqinj ka zgjatur shumë pak, pasi forcat e policisë të vëna në ndjekje të tij kanë bërë të mundur ndalimin sërish dhe dëbimin e tij.

Ndërkohë aktualisht ai po qëndron në Brescia dhe po pret shoqërimin e tij në kufirin e Malpensës.