Greva e paralajmëruar per oren e pare te mesimit ne daten 11 janar, nuk do te zhvillohet. Nje fakt i tille eshte bere me dije nga Kryetari i sindikates se arsimit ne Shkoder Arjan Peraj.

 

Ne emisionin studio e hapur ka bere me dije edhe lajmin e shume pritur per te gjithe mesuesit, nenshkrimin e kontrates kolektive dhe pagesen e oreve shtese. Nderkohe peraj ka hedhur poshte cdo aludim, per presion nga drejtore shkollash apo te arimit ndaj mesuesve nese do te ishin pjese e greves. Arsimtaret ne te gjithe vendin, kishin paralajmeruar greve nje oreshe ne rast mos plotesimi te kerkesave te tyre nderkohe qe tashme sindikata ka bindur MAS qe te ulet ne tryezen e bisedimeve dhe plotesimin e kerkesave