Presidenti i Parlamentit Evropian, David Sassoli, ka reaguar për situatën e rëndë në Shqipëri, pas tërmetit të rënë mëngjesin e ditës së sotëm, ku ka pasur edhe jetë të humbura.

Në një postim në rrjetet sociale, Sassoli thotë se i gjendet pranë popullit shqiptar në këtë situatë të vështirë.

“I gjendem pranë vëllezërve dhe popullit shqiptar. Europa është në tuaj” shkruan David Sassoli.