Ne Spitalin e Shkodres ka dy te demtuar nga termeti.

Nje person ne Shkoder duke tentuar qe te dale nga dritarja ne momentin kur ka rene termeti ka prere doren ne xhamat e dritares nderkohe qe eshte derguar ne spitalin rajonal te Shkodres dhe ndodhet jashte rrezikut per jeten.

Nderkohe nje person tjeter eshte derguar ne spital me fraktura dhe po merr ndihmen e nevojshme mjekesore.

Nje ambulance e spitalit rajonal te Shkodres bashke me 5 infermier eshte nisur qe heret drejt Durresit ne ndihme te familjeve te prekura nga termeti.