Kjo është gjendja e apartamentit të Vlash Mrrukut në qytetin e Laçit.Banesa e tij u dëmtua rëndë nga termeti i 26-nëntorit të vitit 2019-të dhe tre vite më pas asgjë nuk ka ndryshuar.Pallati ku jeton i moshuari po restaurohet, por apartamenti i tij nuk është përfshire në programin e rindërtimit.Në këto kushte Vllash Mrruku thotë se nuk ka mundësi financiare për ti raparuar dëmet e tërmetit dhe kërkon mbështetjen e shtetit.

Restaurimi i pallatit ku banon Vlash Mrruku është pjesë e procesit të rindërtimit në qytetin e Laçit, i goditur nga lëkundjet e tërmetit tre viteve më parë. Ndërkohe nga ana e bashkise Kurbin behet me dije se prona per te cilen pretendon kryefamiljari Vlash Mrruku eshte dyqan per te cilen edhe vete ai ka bere nderhyrje, pa u konsultuar as me perfaqesuesit e firmes dhe as te bashkise.

 

 

Artikulli paraprakSHKODRA MIRËPRET FESTIVALIN E PARË TË ARTIT TË RRUGËS
Artikulli tjetërDËMTOHET DIGA E REZERVUARIT, BANORËT TË FRIKËSUAR