KISHA ORTODOKSE SHQIPTARE ASHTU SI EDHE KOMUNITETET E TJERA FETARE KA DHËNË NDIHMËN E SAJ PËR TË GJITHË FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI NË DURRËS DHE THUMANË KRYESISHT.

FAMULLITARI I KISHËS ORTODOKSE NË SHKODËR ATË NIKOLLA PETANI DHA NJË MESAZH NË KËTO DITË TË VËSHTIRA PAS TËRMETIT QË SHKAKTOI NJË TRAGJEDI.